Arvoitus: Mitä tapahtuu piispalle, jonka susi syö?

T:Teksti:

Pystytkö ratkaisemaan tämän arvoituksen? Yritä edes. Ylioppilaslehti valitsee parhaimman vastauksen, jonka lähettäjä palkitaan upealla Ylioppilaslehti-T-paidalla.
     Vastaukset sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi 13.9. mennessä. Mukaan vastaajan nimi ja puhelinnumero.
     Tiedätkö hauskan ja kekseliään arvoituksen, joka olisi sopiva pähkinä Ylioppilaslehden lukijoiden purtavaksi? Lähetä arvoituksesi 13.9. mennessä sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi. Jos arvoituksesi julkaistaan, saat hienon Ylioppilaslehti-T-paidan.
     Edellinen arvoitus kuului: Kuka tai mikä on liivintäjä? Oikein vastasi 24 henkeä, heidän joukossaan Sanna Ahjoniemi. “Liivintäjä on tietysti kielenkääntäjä, joka kääntää liivin kielelle. Liivi on eräs suomen lähisukukielistä, joka on vaarassa kuolla sukupuuttoon”, Sanna kirjoitti vastauksessaan.
     Meillä ei ole tähän mitään lisättävää. T-paita lähtee Sannalle.
    Onnittelut ja kiitokset osallistujille.