Pystytkö ratkaisemaan tämän Aleksi Henttosen lähettämän arvoituksen? Yritä edes.
     Ylioppilaslehti valitsee parhaimman vastauksen, jonka lähettäjä palkitaan upealla Ylioppilaslehti-T-paidalla. Vastaukset sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi 17.5. mennessä. Mukaan vastaajan nimi ja puhelinnumero.

Tiedätkö hauskan ja kekseliään arvoituksen, joka olisi sopiva pähkinä Ylioppilaslehden lukijoiden purtavaksi? Lähetä arvoituksesi 17.5. mennessä sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi. Jos arvoituksesi julkaistaan, saat omaksesi hienon Ylioppilaslehti-T-paidan.

Edellinen arvoitus kuului: Jos eläimiä ei ole tarkoitettu syötäviksi, niin miksi ne on tehty ruoasta? Arvoitus oli niin vaikea, että kukaan ei yrittänyt vastata siihen. Niinpä Ylioppilaslehti kääntyi ympäristöfilosofian dosentti Leena Vilkan puoleen, joka vastasi sokraattisesti omalla arvoituksellaan: “Ihminen on eläin. Jos ihmisiä ei ole tarkoitettu syötäväksi, niin miksi ne on tehty ruoasta? Ei eläimiä ole tehty ‘ruoasta’, vaan kannibalisti määrittelee ihmislihankin ravinnoksi kelpaavaksi. Fyysisesti sianliha ja ihmisliha eivät eroa toisistaan. Minusta sian tai lehmän ruumiin osien syöminen on yhtä vastenmielistä kuin ihmislihankin syöminen.”

T-paita meni dosentti Vilkalle.
Kiitokset hyvästä vastauksesta!