Arvoitus: Kuka tai mikä on liivintäjä?

T:Teksti:

Pystytkö ratkaisemaan tämän arvoituksen? Yritä edes. Ylioppilaslehti valitsee parhaimman vastauksen, jonka lähettäjä palkitaan upealla Ylioppilaslehti-T-paidalla. Vastaukset sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi 30.8. mennessä.
     Mukaan vastaajan nimi ja puhelinnumero.

Tiedätkö hauskan ja kekseliään arvoituksen, joka olisi sopiva pähkinä Ylioppilaslehden lukijoiden purtavaksi? Lähetä arvoituksesi 30.8. mennessä sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi. Jos arvoituksesi julkaistaan, saat omaksesi hienon Ylioppilaslehti-T-paidan.

Edellinen arvoitus kuului: Minä olen kaikkialla, etkä silti voi nähdä minua. Kuka olen? Kansanviisauden mukaan vastaus on pimeys, mutta kukaan vastaajista ei sitä tiennyt. Kati Molarius ehdotti luonnontieteilijänä ja agnostikkona ilmaa. Teemu Lantan ehdotus oli pysäköinninvalvoja. Hyviä ehdotuksia, mutta T-paita menee tälla kertaa Juhani Heleniukselle. Hänen mukaansa lääketieteilijä vastaisi kysymykseen “Kuka tahansa ihminen, koska meillä kaikilla on sama perimä”. Vastaus voi jättää tieteellisesti toivomisen varaa, mutta koska tämä ei ole akateeminen tentti, se palkitaan T-paidalla.
     Onnittelut ja kiitokset osallistujille.