Tuote: Kuubalainen sikari

T:Teksti:

Kun ensimmäinen kuubalainen pääsi sosialistisen ystävyyden merkeissä avaruuslennolle, hän jätti kosmokseen sikarin, joka oli valmistettu parhaiden plantaasien tupakasta. Tuo ensimmäinen avaruussikari edustaa kauniilla tavalla eksoottisten pötkylöiden koko sukukuntaa: kiireettömästi se kypsyy ajelehtiessaan universumin halki kohti tuntematonta maistajaa.
    Myös avaruussikarin lajitoverit antavat polttajalleen aavistuksen maailmankaikkeuden mitoista. Suomen johtavan sikariliikkeen Havanna Aitan Aleksanterinkadun myymälän ovenripaa ovat jo vuodesta 1895 repineet tuhannet metafyysikot. Heidän joukkoonsa voi nyt liittyä myös Töölössä, jossa on avattu Havanna Aitan uusi lounge-tyylinen myymälä, Töölön sikarikauppa.

Töölön sikarikauppa sijaitsee Töölönkatu 32:ssa ravintola Kuuta vastapäätä.
Kuubalaiset käsin käärityt tuoresikarit alkaen 26 markkaa kappale.

Janne Saarikivi