Pystytkö ratkaisemaan tämän kihelmöivän jännittävän arvoituksen? Yritä edes. Ylioppilaslehti valitsee parhaimman vastauksen, jonka lähettäjä palkitaan upealla Ylioppilaslehti-T-paidalla. Vastaukset sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi 19.4. mennessä. Mukaan vastaajan nimi ja puhelinnumero.
     Tiedätkö hauskan ja kekseliään arvoituksen, joka olisi sopiva pähkinä Ylioppilaslehden luki1joiden purtavaksi? Lähetä arvoituksesi 19.4. mennessä sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi. Jos arvoituksesi julkaistaan, saat omaksesi hienon Ylioppilaslehti-T-paidan.
     Edellinen arvoitus kuului seuraavasti: Kärjestä punainen ja juuresta karvainen, ja kun se laitetaan suuhun, se maistuu hyvälle. Mikä ihme se on? Oikea vastaus oli periaatteessa mansikka, mutta Maria Schildt pani paremmaksi ehdottamalla joko mansikkajäätelöä tai vadelmatikkaria lapaset kädessä syötynä. Maria voitti siis hienon T-paidan. Onneksi olkoon ja kiitokset kaikille vastaajille.