Pystytkö ratkaisemaan tämän Johanna Haapkylän lähettämän arvoituksen? Yritä edes. Ylioppilaslehti valitsee parhaimman vastauksen, jonka lähettäjä palkitaan upealla Ylioppilaslehti-T-paidalla.
     Vastaukset sähttps://www.ylioppilaslehti.fi/wp-admin/post.php
Writehköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi 3.5. mennessä. Mukaan vastaajan nimi ja puhelinnumero.

Tiedätkö hauskan ja kekseliään arvoituksen, joka olisi sopiva pähkinä Ylioppilaslehden lukijoiden purtavaksi? Lähetä arvoituksesi 3.5. mennessä sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi. Jos arvoituksesi julkaistaan, saat omaksesi hienon Ylioppilaslehti-T-paidan.

Edellinen arvoitus kuului seuraavasti: Mitä Neil Armstrong sanoi kuussa tapaamalleen luurangolle? Oikea vastaus oli ”Mitä kuuluu?” Suurin osa vastaajista tiesi vastauksen, ja moni heittäytyi myös leikkisäksi, kuten Mikko Hakkarainen. ”Niilo Vahvakäsi tunnettuna sutkauttajana oitis lohkaisi hersyvästi: What moonbone? Toimii ehkä paremmin suomennettuna: Mitä kuuluu? Skeletorin vastausta en tiedä, mutta jälkikäteen Niken kerrotaan luonnehtineen tapahtunutta ’keskivertoläpäksi tälle jätkälle, mutta sikahyväksi ihmiskunnalle’.”
    Meillä ei ole tähän yhtään mitään lisättävää, joten T-paita meni Mikolle.
     Onnittelut ja kiitokset vastaajille.
     ps. Edellisten kilpailujen voittajat ovat varmasti ihmetelleet, missä heidän komeat T-paitansa viipyvät. Paitojen pitäisi saapua painosta tämä lehden ilmestymisen aikoihin.