Kaveri

T:Teksti:

Jos olet opiskelija, olet nähnyt niitä bileissä. Nimittäin makeita sinivalkoisia Kaveri-paitoja. Baseball-aluspaitoja muistuttavat kaveri- tai kompis-tekstillä koristellut paidat ilmestyivät kampuksille viime syksynä. Ne olivat nettikauppa Bol.comin, entisen Bokuksen, mainoskikka.
    Kikka on purrut, sillä kaveri-tuotteet ovat ainakin Helsingin yliopistolla haluttua tavaraa. Etenkin kaveri-pipojen ja -paitojen kantajat ovat keränneet kateellisia katseita ja ”mistä noita saa?” -uteluita.
    Niin mistä?
    Kaveri-paitoja ja -pipoja ei ole enää saatavilla, Bol.comista kerrotaan. Tosin Ruotsissa opiskelijat myyvät paitoja mustassa pörssissä.
    Paitojen sijaan helmikuusta alkaen kampuksilla on jaettu kaveri-kaulaliinoja ja -levyjä. Ilmaiseksi mainostavaraksi futishenkinen kaulaliina ja bmg:n artistien (muun muassa Samuli Edelman, Kalle Ahola, Egotrippi, Cliché, Lab, Wilma, Kemopetrol, Paleface, Darude) kappaleista koostuva levy ovat todella hyviä tuotteita.

Kaverituotteet Saatavissa hyvällä säkällä

Heikki Valkama