Arvoitus: Mikä on aina tulossa muttei koskaan saavu?

T:Teksti:

Arvoituksen lähetti Pauliina Toivonen. Pystytkö ratkaisemaan sen? Yritä edes. Ylioppilaslehti valitsee parhaimman vastauksen, jonka lähettäjä palkitaan upealla Ylioppilaslehti-T-paidalla.
     Vastaukset sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi 8.3. mennessä. Mukaan vastaajan nimi ja puhelinnumero.
     Tiedätkö hauskan ja kekseliään arvoituksen, joka olisi sopiva pähkinä Ylioppilaslehden lukijoiden purtavaksi? Lähetä arvoituksesi 8.3. mennessä sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi. Jos arvoituksesi julkaistaan, saat omaksesi hienon Ylioppilaslehti-t-paidan.
     Edellinen arvoitus kuului seuraavasti: Mihin ihminen voi tarttua vain oikealla kädellään? Vastauksia tuli runsaasti. Esimerkiksi Hanna Eronen, Juhani Helenius, Johanna Hellsten, Jaakko Mikkilä ja Maria Annala tiesivät kaikki oikean vastauksen: vasempaan käteen. Onnetar oli sokea, ja oikein vastanneista Aino Laaksonen voitti Ylioppilaslehti-T-paidan. Onneksi olkoon ja kiitokset kaikille vastaajille.