Arvoitus: Kärjestä punainen ja juuresta karvainen.

T:Teksti:

Pystytkö ratkaisemaan tämän kihelmöivän jännittävän arvoituksen? Yritä edes. Ylioppilaslehti valitsee parhaimman vastauksen, jonka lähettäjä palkitaan upealla Ylioppilaslehti-T-paidalla.
     Vastaukset sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi 4.4. mennessä. Mukaan vastaajan nimi ja puhelinnumero.
     Tiedätkö hauskan ja kekseliään arvoituksen, joka olisi sopiva pähkinä Ylioppilaslehden lukijoiden purtavaksi? Lähetä arvoituksesi 4.4. mennessä sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi. Jos arvoituksesi julkaistaan, saat omaksesi hienon Ylioppilaslehti-T-paidan.
     Edellinen arvoitus kuului seuraavasti: Jos tämä on kysymys, niin mikä on vastaus? Vastauksia saapui tavallista vähemmän, vaikka arvoituksen yhteydessä vastaajille annettiin vapaus käyttää kekseliäisyyttään. Kalle Niemimaa, Patrick Eriksson ja Maria Pekkala ehdottivat kaikki periaatteessa oikeaa vastausta, joka on “mikä”. Onnetar oli kuitenkin sokea, ja tällä kertaa Ylioppilaslehti-T-paidan voitti myös oikean mikä-vastauksen lähettänyt Lauri Niemelä. Onneksi olkoon ja kiitokset kaikille vastaajille.