Arvoitus: Jos tämä on kysymys, niin mikä on vastaus?

T:Teksti:

Arvoituksen lähetti Pikka Mikkonen. Pystytkö ratkaisemaan sen? Yritä edes, ja käytä luovuuttasi, sillä yhtä oikeaa vastausta ei ole. Ylioppilaslehti valitsee parhaimman vastauksen, jonka lähettäjä palkitaan upealla Ylioppilaslehti-T-paidalla. Vastaukset sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi 22.3. mennessä. Mukaan vastaajan nimi ja puhelinnumero.
     Tiedätkö hauskan ja kekseliään arvoituksen, joka olisi sopiva pähkinä Ylioppilaslehden lukijoiden purtavaksi? Lähetä arvoituksesi 22.3. mennessä sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi. Jos arvoituksesi julkaistaan, saat omaksesi hienon Ylioppilaslehti-T-paidan.
     Edellinen arvoitus kuului seuraavasti: Mikä on aina tulossa muttei koskaan saavu? Hyviä vastauksia tuli monta. Janne Nykänen ja Mikko Hakkarainen ehdottivat Jeesusta. Raisa Hannuksen mukaan “arvoituksen vastaus on kertomerkki”. Oikea vastaus oli tällä kertaa huominen. Myös valmistuminen olisi kelvannut vastaukseksi. Onnetar oli sokea, ja tällä kertaa Ylioppilaslehti-T-paidan voitti Sasha Mäkilä. Onneksi olkoon ja kiitokset kaikille vastaajille.