Arvoitus: Mihin ihminen voi tarttua vain oikealla kädellään?

T:Teksti:

Pystytkö ratkaisemaan tämän arvoituksen? Yritä edes. Ylioppilaslehti valitsee parhaimman vastauksen, jonka lähettäjä palkitaan upealla Ylioppilaslehti-t-paidalla. Vastaukset sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi 22.2. mennessä. Mukaan vastaajan nimi ja puhelinnumero.
     Tiedätkö hauskan ja kekseliään akateemisen arvoituksen, joka olisi sopiva pähkinä Ylioppilaslehden lukijoiden purtavaksi? Lähetä arvoituksesi 22.2. mennessä sähköpostissa osoitteeseen yol_ts@helsinki.fi. Jos arvoituksesi julkaistaan, saat omaksesi hienon Ylioppilaslehti-t-paidan.
     Edellinen arvoitus meni käteen toimituksen merkittyä arvoituksen yhteyteen virheelliset päivämäärät. Mutta arvoitus kuului: Mitä mies voi tehdä seisaaltaan, nainen istualtaan ja koira kolmella jalalla? Vastaus: Antaa kättä.