Tohtori Joo Joo: Seksitutkimuksen salainen lisäpöytäkirja

T:Teksti:

Erittäin salainen tutkimusryhmä kyseli yhdeksältä seksuaalisesti aktiiviselta 16-25-vuotiaalta mieheltä ja naiselta heidän seksuaalisesta käyttäytymisestään porttikongissa Vaasankadun ja Fleminginkadun kulmassa iltayhdentoista ja kolmannen tuopin välillä. Haastatelluista viisi soitti paikalle poliisin, ja kymmenen – kaikki naisia – antoi avokämmentä. Kolme antoi puhelinnumeronsa.
    Tutkimuksessa kävi ilmi, että myös naiset ovat nykyään hätkähdyttävän usein sukupuoliyhdynnässä. Omien sanojensa mukaan osa naisista oli myös aktiivisesti lähestynyt vastakkaista sukupuolta siinä mielessä, mutta hei kamoon, toi nyt ei sentään mee enää läpi, ei mekään nyt ihan kaikkea uskota.
     Kolmea lukuun ottamatta kaikki haastatellut olivat viimeksi kuluneen puolen vuoden aikana saaneet, olleet sillai tai tehneet sitä, avo- tai avioliitossa elävät kuitenkin jonkin verran harvemmin kuin yksineläjät.
    Kaksi haastatelluista naisista kertoi odottavansa hääyötä. Yksi mies odotti avioeroa.
    Yksi haastatelluista ei muistanut saaneensa vuosi sitten juhannuksena Ruisrockin telttailualueella, ja Turun käräjäoikeuden päätöksen mukaan ehkäisykin oli päässyt unohtumaan.
    Maksettua seksiä ei ollut harrastanut kukaan tutkituista lukuun ottamatta 24-vuotiasta miestä, joka kertoi maksaneensa neljä rommikolaa, yhden kahviliköörin, kaksi tuoppia keskiolutta, narikan sekä taksin Pihlajamäkeen.
    Tutkimuksessa haastatelluista naisista 75 % oli teeskennellyt joskus orgasmia. 62 % miehistä oli teeskennellyt erektiota.
    Ammattikunnittain parhaiten niin sanotusti makuun pääsivät viiksekkäät taksikuskit, heavy metal-yhtyeiden äänitarkkailijat, posteljoonit, baarimikot, putkimiehet, kiimaiset hoitsut sekä naapurinrouvat.
     Tutkimuksessa haastateltujen naisten mukaan seksuaalinen häirintä oli yleistynyt varsinkin anniskeluravintoloissa huolestuttavalla tavalla. Sopimattomia ehdotuksia oli kuullut 75 %, ja niihin oli suostunut 71% haastatelluista.
    Tutkimuksesta kävi ilmi, että parhaiten saa viikonloppuisin iltayhdeksän ja aamukahden välisenä aikana baaritiskiltä, toiselta tuolilta oikealla.
    24 % haastatelluista oli menestyksekkäästi lähestynyt vastakkaista sukupuolta avauskommentilla “mitä noin vetävän näköinen lyyli tekee tällaisessa läävässä”, ja 14 % oli käyttänyt fraasia “et lähtisi meille katselemaan grafiikanlehtiä”. Kaksi prosenttia oli luvannut kymmenen hyvää ja kakskyt kaunista, vaikka yksi vain oli ollut mielessä.
    Meille oli mennyt 46 % haastatelluista, teille 54 %.
    Tutkimusaineiston perusteella naiset haaveilivat useimmiten valkealla ratsulla karauttavasta gorilla-asuisesta älykkäästä, herkästä, hellästä, kovaotteisesta, itsevarmasta, sensuellista, rajusta ja atleettisesta akateemisesti sivistyneestä rikkaasta rentusta, joka harrastaa avomeripurjehdusta ja jolla on järkyttävän kokoinen jorma, vaikka sen koolla ei haastateltujen mukaan ollutkaan merkitystä.
    Miesten fantasioissa naiset nielivät mitä tahansa.
    Naaliseksi oli hivenen lisääntynyt sodomiittien ja petofiilien keskuudessa. Naisten mielestä ori oli hieman parempi kuin pukki, mutta duracell-pupu vei silti voiton.
    Aikuisviihdettä oli kuluttanut 81 % haastatelluista. Kukaan ei ollut tutustunut pornografiseen materiaaliin.
    Kukaan haastatelluista miehistä ei ollut harjoittanut masturbaatiota lukuun ottamatta parrakasta, piippua polttavaa psykoanalyytikkoa, joka ei kertomansa mukaan ollut vielä päässyt oidipaalisesta vaiheestaan. Sinkkunaiset pitivät porkkanaa hieman parempana kuin keppiä.
    Tutkimusryhmä ei saanut vastausta kysymykseen “olinksmä hyvä”.