Puolikuu 12.5. – 25.5. 2000

T:Teksti:

Kampuksen kevät 12.5.

HYY:n järjestämä Kampuksen kevät -tapahtuma tarjoaa muun muassa runonlausuntaa, musiikkia, uutta elokuvaa ja katufutista. Ohjelmaa on pitkin päivää niin keskustakampuksella, Kumpulassa kuin Viikissäkin. Illalla bileet jatkuvat Shocking vibes -juhlaklubilla Vanhalla.Kampuksen kevät klo 11-18.

Ohjelma osoitteessa www.helsinki.fi/hyy/2000.

Naisten kaupunki 13.5.

Floranpäivän kunniaksi Naisasialiitto Unionin Femmarit-ryhmä järjestää jälleen Naisten kaupunki -tapahtuman. Teemoja ovat tänä vuonna muun muassa tyttökulttuuri, syömishäiriöt ja median naiskuva. Mukana hörheltävät muun muassa meppi Heidi Hautala, näyttelijä Leea Klemola ja toimittaja Ruben Stiller. Iltaklubilla Kulttuurikulmassa esiintyvät Hanna Kaila, Kitkerät neitsyet sekä Testicles.

Naisten kaupunki Vanhalla 13.5. klo 11-17.Iltaklubi Kulttuurikulmassa, Meritullinkatu 33 A.

Alku on loppu

Kuvataideakatemian lopputyönäyttely on tänä keväänä ”polveileva sarja yksityisnäyttelyitä erilaisissa fyysisissä ja henkisissä miljöissä”. Taidatko sen tarkemmin sanoa. ALKU. -näyttely esittelee 33 Kuvataideakatemiasta tänä keväänä valmistuvaa nuorta taiteilijaa.

ALKU. 12.5. lähtien Kuvataideakatemian galleriassa ja koulurakennuksessa, Taidesalongissa, Forum Boxissa sekä Hernesaaren rannassa.

What the Fuck? 23.5.

Mystinen D. Diakonov vetää seminaarin aiheesta Colour Superconductivity and Colour Meissner Effect at High Matter Density suuressa luentosalissa Siltavuorenpenkereen Laurikais-rakennuksessa. Tapahtuma kuuluu fysiikan laitoksen seminaarisarjaan.

Colour Superconductivity and Colour Meissner Effect at High Matter Density 23.5. klo 10.15 – 11.30, Siltavuorenpenger 20.

Työtä ja pääomaa 24.5.

Riemuvuoden tapahtumiin kuuluvassa Työ ja pääoma – Nyt! -seminaarissa kysytään ennen iltapäiväkahvia ”onko talouskasvu välttämätöntä” ja iltapäiväkahvin jälkeen ”miksi talouskasvu on välttämätöntä”. Suomen Kuvalehden päätoimittajan Tapani Ruokasen vetämässä tilaisuudessa alustavat muun muassa liikemies-kirjailija Kalle Isokallio ja Matkailun edistämiskeskuksen johtaja Jaakko Lehtonen.

Työ ja pääoma – Nyt! -seminaari 24.5. klo 14-17 Tuomiokirkonkryptassa, Kirkkokatu 18. Vapaa pääsy.

Koonnut Mikko Metsämäki