Vappulehti: Jupin mustelmat

T:Teksti:

Menossa mukana:

Stefan von Fyrkendahl


”Ei nimi miestä pahenna, jos miehellä on vielä fyrkkaa.”
Vuorineuvos Stefan ”Steffe” von Fyrkendahl, 38, edustaa vanhaa rahaa, jota on paljon. Steffe on Hinterbankin ja Oy Old Money Ab:n toimitusjohtaja sekä Lounais-Suomen Säätöpankin hallituksen jäsen. Steffe on yksi telexbisneksen taustavaikuttajista ja rahoittajista.

Marja Ölin-von Fyrkendahl


”Jos haluu saada, on pakko antaa.”
Helsingin edustusrouvien kuningatar ”Marde” Ölin-von Fyrkendahl, 32, on kolmatta kertaa naimisissa. Suomen-ruotsalaiseen vanhaan rahaan perehtyneen Marden haaviin on viimeksi uinut Stefan von Fyrkendahl. Edustusrouvan tehtävien rinnalla Marde pyörittää paria galleriaa Espalla ja Bulevardilla.

Kari Luoti


”Kolme tuntia unta futonilla riittää mulle.”
Luotin veljeksistä vanhempi Kari, 25, tunnetaan Helsingin yössä bailu-Karina, jonka juhlakunto kestää päiväkausia. Karin kantapaikkoja ovat Hesperia, Mikadon salonki ja Kaivohuone. Jämsänkoskelta lähteneistä Luoteista Karilla on kovempi bisnesvainu. Sen avulla Luotit ovat panneet pörssin sekaisin.

Jussi Luoti


”Telexissä on tulevaisuus.”
Jussi Luotin, 24, tavaramerkki on kaulassa killuva mirri. Mirrien perässä muutenkin viihtyvä Jussi panostaa vaatteisiinsa. Hänelle kelpaavat vain ylelliset spencer-puvut, joita Jussi haetuttaa Milanon Versacelta. Lähin hänelle kelpaava parturi löytyy Hampurista.

Kirsikka ”Kike” Elovaara


”Sun body on sun temppeli.”
Kirsikka Elovaara, 43, on kansan suussa pelkkä Kike. Ensimmäisenä suomalaisena Kike raivasi tiensä Playboyn keskiaukeamalle. Myös meikkitaiteilijana tunnettu Kike on styylannut molempien Luotin veljesten kanssa. Hän on juuri ryhtynyt kuntosaliyrittäjäksi.