Vappulehti: Jupin mustelmat, osa 3

T:Teksti:

6.

Tornin hissi klo 17 “Rakastatsä mun munaa?” Jussi puuskuttaa.
“Pane mua bisneskuningas”, Marde vaatii.
Jussi ja Marde harhauttavat muun seurueen ja syöksyvät hissiin muhinoimaan.

7.

Tornin kattoterassi klo 17.08 “Tajuutsä Jusu, koht tää citi on meidän”, Kari tuulettaa. Luotin veljekset katsovat alla aukeavaa Helsinkiä.
“Jämsänkoski-Helsinki all night long”, Jussi tykittää.Von Fyrkendahlin Mobira pärähtää soimaan. Vasta kaupungin katolla Citymanin signaali toimii.
“Luotien kylpylä on liekeissä ja palopaikalla haisee naftalle, vet du. Sun lainan takuut siellä roihuaa”, Hinterbankin rahoitusjohtaja Peter Fagneessi läähättää linjan toisessa päässä.

8.

Tornin kattoterassi klo 17.09 “Gäävelin bisnesipanat. Mä nyljen teidät!” Petetty Steffe käy raivoissaan Luotien kimppuun. Alkaa hurja kamppailu Tornin katolla. Steffe iskee veljesten kallot yhteen, mutta Kike ja puolensa valinnut Marde rientävät Luotien avuksi. Steffe saadaan aisoihin ja hänet kuljetetaan taksin tavaraluukussa Kiken kuntosalille sidottavaksi.

9.

Kike’s Beauty and Fitness Center klo 18 “Luotin Luotin veljeksiin”, von Fyrkendahl manaa, mutta kukaan ei kuule.

10.

Malmin lentokenttä klo 18.34 Luotien luottopankkiiri Nalle Wahlbuntta soittaa Jussille ja selostaa tilanteen koko karmeudessaan. Luotien osuus kylpylähotellin paloon on selviämässä poliiseille ja veljeksistä annetaan pian pidätysmääräys.Heidän on paettava. Von Fyrkendahlin é tai siis Bullet Proof Investmentsin é 200 miljoonaa ovat onneksi Karin Cavaletissa. Cashina.”Ota mut mukaas, Jusu. Mä rakastan sua”, Marde rukoilee.
“Vittu ämmät, kopteri lähtee, aikaa kaks minuuttia!” kovapintainen Kari karjuu. Jussi tsekkaa ajan Rolexistaan. Guernseyn veroparatiisisaarelle lentää muutamassa tunnissa.

11.

Noin kymmenen vuotta myöhemmin Steffe saarnaa tv:ssä nousukauden vaaroista. Luotit ovat palanneet Suomeen rikosten vanhennuttua. He tuottavat sisältöjä mobiilimediaan. Marde seurustelee Lamborghineja ajavien Tötsylän veljesten kanssa. Kike on Miesten Maailma -lehden kustantaja.