Asiallisesti käteen

T:Teksti:

Ulkoasu

Vaikka seksin parissa puuhaillaan, on näiltä sivuilta turhaa etsiä tummia tai pornonpunaisia värisävyjä sekä vilkkuvia mainosbannereita. Jackinworldin ulkoasu on niin pastellisävyinen ja naisellinen, että ylläpitäjääkin voisi stereotyyppisesti luulla naiseksi. Ne mainoksetkin ovat hillittyjä ja nopeasti latautuvia. Hydrauliikkakuviakaan et näiltä sivuilta löydä.

Navigointi

Sivuilla liikkuminen hoituu kätevästi ja nopeasti kerrankin asiallisesti toteutetun frame-rakenteen avulla. Kömpelömpikin käyttäjä löytää taatusti etsimänsä paitsi esimerkillisesti laaditun sivukartan, myöskin kattavan sisällysluettelon avulla. Umpikujia ei löytynyt etsimälläkään, eikä sokeita linkkejä. Hienoa!

Sisältö

Jackinworld mainostaa olevansa “The Ultimate Masturbation Resource”, eikä turhaan. Kautta linjan asiallinen sivusto pitää sisällään mm. ainakin murrosikäistä mieltä rauhoittavan selvityksen siitä, mitä se masturbointi itse asiassa onkaan sekä tekniikkaoppaita, kirjaston, kattavan linkkilistan, lukijoiden oman foorumin, viikon kysymys-vastaus -palstan sekä arkistoituja artikkeleita ja menneitä jutunaiheita. Extraplussana sopassa ovat vielä omat sivut naisille! Lisämaksusta käyttöön voi saada vielä Jackinsider-palvelun, joka vaatii rekisteröitymistä.
    Kuulostaako ehkä tylsältä? Ei ollenkaan! Luonnollisesti mukana kukkii runsain määrin huumoria, ja asianmukainen kuvitus on ainakin näin naisnäkökulmasta varsin mielenkiintoinen. Englanninkielisyyskään tuskin aiheuttaa harmaita hiuksia edes suomalaisille lukijoille, sen verran tuttua sanasto varmasti on. Suositeltavaa lukemista kaikille asiasta kiinnostuneille – ripeä päivitystahti takaa sen, että sivuilta löytää miltei aina jotain uutta.

Tuomio: 9¢ Laatua.

www.jackinworld.com

Marjut Mutanen