Hampaissa: Koodinvääntäjän antiaapinen

T:Teksti:

Ulkoasu

Kun sivuston tarkoituksena on ilmeisestikin ollut kerätä kaikki mahdollinen kuviteltavissa oleva www-kauheus samoille sivuille, on ulkoasukin tyyliin sopiva. Hitaasti latautuvia bannereita, vilkkuvia efektejä, liian leveitä sivuja, kamala fontti, riemunkirjavat taustakuvat. Toimii ja tehoaa – jos joku vielä tämän jälkeen välttämättä haluaa sivuilleen jonkin edellä mainituista, hän on eittämättä… eh, peelo? Tai edelläkävijä, trend setter, väärinymmärretty nero. Tai sitten ei.

Navigointi

Navigointi ei liene ensisijaisesti asia, joita näillä sivuilla tulee ajatelleeksi. Eikä sillä mitään väliä olisikaan, sillä linkit sinne ja tänne eivät takaa, että surffaaja todella päätyisi haluamaansa paikkaan. Hyvä esimerkki siitä, kuinka monella eri tavalla portaalin, tai siis bortaalin, voi ymmärtää…

Sisältö

Sisältö on juuri niin kamalaa kuin asiaan kuuluu. Luonnollisesti Pelulamun sivuilta löytyy linkkilistaa vaikka minkälaista, kuvaukset omasta koneesta ja itsestä sekä vieraskirja, näin muutamia mainitakseni. Unohtaa ei sovi alati avautuvia lisäikkunoita, joiden lisäarvo on tietenkin perin marginaalinen. Välillä mielessä käy, että nämä sivut on kertaalleen korsoraattorin läpi vedetty. Kirjoitusvirheet ja muut mokat naurattavat kyllä pitkään ja hartaasti. Tämä on koettava jokaisen ihan itse. Muista äänestää!
    Tuomio:
10-. Pakolliseksi materiaaliksi kaikille internet-kursseille: “TÄMÄ SIVU ON SUOMEN PARHAINPII JA MONI PUOLISINPII VEBI KOKONAISUUKSII!!!”

Marjut Mutanen