Webis vittu niinku korsox

T:Teksti:

Jos Internetissä törmää kielimuuriin, apua voi hakea AltaVistan Babelfishin (babelfish.altavista.com) kaltaisista palveluista, joiden avulla verkkosivujen sisällön saa käännätettyä tutummalle maailmankielelle muutamassa sekunnissa. Kielivalikoimasta löytyvät englanti, ranska, saksa, espanja, portugali ja italia.
    Nyt myös nousevalla intonaatiolla honottavat pääkaupunkilaisnuoret ovat saaneet verkkoon oman kääntäjänsä. Korsoraattori “muuttaa sivun kuin sivun nuorison ymmärtämään muotoon”, kuten saitilla mainostetaan.

Ja sama teksti korsoroituna

Jos totanoin Internetis törmää kielimuuriin, apua voi hakea vittu AltaVistan tiätsä Babelfishin (babelfish.altavista.com) niinku kaltaisist palveluista, joiden avul verkkosivujen vittu sisällön saa totanoin käännätettyä tutummalle vittu maailmankielelle tiätsä muutamas sekunnissa niinku. Kielivalikoimast löytyy englanti, vittu ranska, saxa, espanja, totanoin portugali vittu ja italia tiätsä.
    Nyt myös nouseval niinku intonaatiol honottavat pääkaupunkilaisnuoret vittu ovat saaneet totanoin verkkoon vittu oman tiätsä kääntäjänsä. Korsoraattori niinku “muuttaa sivun kuin sivun nuorison ymmärtämään vittu muotoon”, kuten saitil mainostetaan.

Korsoraattori osoitteessa: korsoraattori.evvk.com

Jaakko Lyytinen