Sinä Tarzan, minä Jane!

T:Teksti:

Ulkoasu

Tarzan of the Internet on ulkoasultaan voi, niin karu ja alkeellinen, mutta puolustaa kyllä hyvin asemaansa nopeasti latautuvana ja yksinkertaisesti hallittavana kokonaisuutena. Pääpaino on selkeästi sisällössä, ja hyvä niin. Kieltämättä en osaisi kuvitella mitään Tarzan-multimediaesitystä, tuntuisi vähän samalta kuin hajuvesi lihapullissa.

Navigointi

Navigointi jatkaa helppoa ja selkeätä linjaa, joskin linkkien määrä saattaa ensi alkuun kauhistuttaa. Hetkinen menee ihmetellessä sitä, mitkä sivut nyt sitten kuuluvatkaan ylläpitäjän tekemiin ja mitkä ovat jonkun muun omaisuutta. Peruskamaa.

Sisältö

Ja sitten tämä sisältö! Romaanit, kirjankannet, leffat ja leffajulkat kaikki samassa paikassa siististi järjestyksessä asiaankuuluvine selityksineen. Minä Tarzanista juuri mitään tietämättömänä olen vaikuttunut. Erityismaininta on annettava ihmiselle, joka on jaksanut sekä tehdä aakkosellisen hakemiston romaanihahmoista että luoda “Ape-English-dictionaryn”. Vau! Linkkilista on erinomainen ja toimii mainiona porttina netin muille Tarzan-sivuille. Älä unohda kuunnella klassista Tarzanin huutoa!

Tuomio: 8½ – Kaikki kilvan tutkimaan, mitä se “bundolo” oikeasti tarkoittaakaan.

Marjut Mutanen


Tämä artikkeli on ilmestynyt vain verkossa.