I put the grr in swinger baby!

T:Teksti:

Ulkoasu

Elokuvan henkeen sopiva varsin autenttisen oloinen 60-lukulaisuus iskee silmiin heti, eikä ote siitä laannu. Jos siis vilkkuvat elementit yhtään ottavat ohimoon, ei tänne kannata laskeutua, sillä flashit sun muut saavat kyytiä koko rahan edestä. Animaatioita on enemmän kuin jaksaa laskea, mutta ne sopivat tyyliin saumattomasti. Ihailtavaa on myös se, kuinka sivuston ulkoasua on jaksettu jo useaan otteeseen päivittääkin – ei siis mikään kertakäyttövitsi.

Navigointi

Kukaan tuskin tulee Austin Powersin sivuille tarkastamaan navigoinnin oikeaoppisuutta, ja se olisikin aika turhaa. Viihteen puolesta kannattaa joskus myös eksyä – kaikki tarpeellinen ja tarpeeton tulee joka tapauksessa koettua.

Sisältö

Ihan kaikkea tätä et välttämättä olisi edes halunnut tietää. Allekirjoittanutta ovat ainakin jaksaneet loputtomasti naurattaa kaikenkarvaiset äänitiedostot, jotka sisältävät tietenkin kaikki ne leffasta tutut hokemat.
    Sivut on jaettu roolihahmoittain, ainakin suunnilleen, kai..? Eli Austinilla omat sivut, typyillä omansa, pahiksilla omansa jne. Kaikkialla kukkii alapäähuumori, joskin aika miedosti. Joltakin sivulta kumminkin löytyy summittainen 13 vuoden ikärajasuositus, mikä kyllä vaikuttaa huumorilta sekin. Itse elokuvan krediitit tuntuvat näyttelevän sivuroolia.

Tuomio: 9+ – I want the full Austin Powers treatment!

Marjut Mutanen

Tämä artikkeli on ilmestynyt vain verkossa.