HYY:n hallitus selvillä: Perkiöstä puheenjohtaja

T:Teksti:

Vuoden 2000 HYY:n hallitus on neuvoteltu ja tulostakin julistettiin jo maanantaina 29. marraskuuta useammilla avoimilla sähköpostilistoilla, vaikka ylioppilaskunnan ylin päättävä elin, edustajisto päättää asiasta vasta keskiviikkona. Mikäli julkisuuteen pullahtaneet tiedot pitävät keskiviikon kokouksen jälkeenkin paikkaansa, Kansalliset ylioppilaat ja demarit ovat jäämässä oppositioon.

Vuoto Kannunvalajien listalla

Ainejärjestöjen (HYAL) sähköpostilistalta muun muassa valtiotieteellisen tiedekunnan aktiivien Kaapelinvalajat-listalle lähetetyn viestin mukaan uuden hallituksen puheenjohtaja on Esa Perkiö (HYAL), ympäristöasioista ja kiinteistöjohtokunnasta vastaa Olli Aalto (vihr), Michael Forsström (HYAL) hoitaa järjestö- ja tutorasiat, Camilla Granholm (snäf) ruotsinkielisiä asioita sekä koulutus- että sosiaalipoliittisella sektorilla. Matti Hirvola (osak) on sosiaalipoliittisen jaoston puheenjohtaja, Jussi Huovila (HEKO)johtaa talousvaliokuntaa, järjestötiloja ja jäsenistöpalveluita sekä Janne Impiö (HYAL) johtaa koulutuspoliittista jaostoa. Markus Leskisen (HELP) pestinä on vastata tiedotuksesta ja kansainvälisistä asioista ja Saara Maalismaa (sitvas) on sosiaalipolitiikan ja tasa-arvon puolestapuhuja. Elina Moisio (osak) keskittyy koulutuspolitiikkaan ja työllisyyteen, Jukka Nohteri (osak) puuhaa HYY-yhtymä ja Tanja Remes (vihr) hoitaa kulttuurin ja kehitysyhteistyön.

Liikuntaa ja
sukukansaa ei kukaan neuvottelukierroksella ottanut hoitaakseen, joten asiat jäävät myöhempään työnjakoon. Myös varapuheenjohtajuudesta päätetään hallituksessa kunhan sellainen saadaan keskiviikkona valittua.

Jan Erola

Tämä artikkeli on ilmestynyt vain verkossa