Liisaleena: On totuuden aika

T:Teksti:

Ihanat ihmiset

    Frederik
    Vain Suomessa Reetun itseironinen machoilu voi mennä täydestä. Itkunsekaista campia parhaimmillaan. Olen nähnyt yli 50 Rautavuoren keikkaa.
    Marco-Esa Bjurström-Saarinen

    Eläköön säkenöivä äly ja Bumtsisbum-lantio! Eläköön värikkäät, hassut vaatteet ja upea, ihana elämä! Yliopistokiusatulla Esalla ja pateettisten lehtimiesten haukkumalla Marcolla on suuri sija sydämessäni.
    Pekka Tarkka

    Suomalaisen kirjallisuuskritiikin Seppo Räty. Seppohan vastasi kysyjälle, joka halusi tietää Rädyn mielipiteen oopperasta: “Hyi saatana.”
    Neljä vaimoa graduryhmästään löytänyt mies ei voi olla läpeensä ilkeä.
    Esko-Juhani Tennilä

    Frankensteinin ja Bond-elokuvien Jaws-hirviön risteytys. Eskon kanssa hulluttelemme nykyään kesäisin Eliten terassilla keksimällä marxismille nykysovellutuksia.
    Katri Helena

    Aito ja vilpitön Suomalainen. Housupukueleganssia ja se ääni. Katson autiota hiekkarantaa saa minut aina kyyneliin.
    Kikka Laitinen

    Naispuolinen Pate Mustajärvi, junttiboogien yksinäinen nainen. Ja se coolisti kulahtanut permis.

Pakahduttavat paikat

    Itäkeskus
    Tuulipukujen kahinaa ja tunkkaisen kuivaa kasvihuoneilmaa. Ei Stockan herkussa töniviä etutöölöläisiä fifi-röyviä.
    Hobby Hall

    Turvallisuushakuiset luuserit yrittävät kätkeä persoonallisuuden puutteensa Marimekon verhoilla ja Arabian astioilla. Hobby Hallin satiinilakanoiden välissä voi tuntea aitoa ja ylpeätä rahvaanomaisuutta.
    Turku
Paljon parjattu kaupunki, josta tulevat Suomen kauneimmat bingolotto-tytöt ja tyhmimmät jääkiekkoilijat. Ja tunnustus: Minussakin on 1,5 litraa turkulaisverta. Hunajata, hunajata, hunajata sulle.

Elämää isommat asiat

    AC/DC
    Olin luokkani ainoa tyttö, joka tiesi mitä pojat itkivät, kun Bon Scott tukehtui oksennukseensa. Kotihipoissa venäytin niskani Highway to Hellillä.
    Seuramatkat

    Halveksittu sosiaalisen kohtaamisen muoto. Miesten kuvioidut kuosipaidat, vyölaukut ja naisten verkkohellehattuyhdistelmät. Vinkki: Spiesin oppaat ovat parhaita yhteislaulattajia.
    Steven Spielberg

    Olen nähnyt ET:n kahdeksan kertaa. Amerikan Lauri Törhönen, josta kansa tykkää, mutta jota kriitikoiden on helppo vihata.

liisaleena@yahoo.com