PAKINAKILPAILU

T:Teksti:

Jokakeväiseksi perinteeksi muodostuneen kisan tarkoituksena on etsiä uusia ja kyvykkäitä pakinoitsijoita. Kilpaan voi osallistua toimittamalla korkeintaan kolme pakinaa 22.4. mennessä Ylioppilaslehden toimitukseen, Mannerheimintie 5 B 6 krs, 00100 Helsinki. Kuoreen tunnus ”Pakinakilpailu”.
    Pakinat kirjoitetaan nimimerkillä. Kuoreen tulee laittaa suljettu kirjekuori, jonka sisällä olevassa lappusessa ovat seuraavat tiedot:
1. nimimerkki
2. oikea nimi ja syntymä- vuosi sekä ammatti tai opiskeluala
3. osoite ja puhelinnro
    Yhden pakinan pituus on korkeintaan yksi A4-liuska ykkösrivivälillä (tieto)ko-neella kirjoitettua tekstiä (eli enintään 3 500 merkkiä). Liian pitkiä tai pitkästyttäviä pakinoita ei huomioida. Kirjoituksia ei palauteta, eikä niistä anneta palautetta.
    Kilpailun voittajan valitsee Ylioppilaslehden raati. Voittaja saa 500 markan juttupalkkion, kirjoituksensa lehteen ja mahdollisuuden neuvotella sopimuksesta Ylkkärin vakituisena pakinoitsijana..
    Kolme parasta pakinoitsijaa palkitaan myös Ylioppilaslehden Rieku ja Raiku -t-paidoilla. Toimitus pidättää oikeuden julkaista kilpailuun lähetettyjä pakinoita korvausta vastaan.
    Lisätietoja kilpailusta saa toimitussihteeri Jaakko Lyytiseltä, e-mail: yol_ts@helsinki.fi tai puh: (09) 1311 4229.