Jori Hulkkonen

T:Teksti:

Just Another White Sucker

Kemistä lähtenyt Jori Hulkkonen tunnetaan maailmalla. Jos Suomesta yleensä pöllähtää maailmalle marginaalitähtösiä, niin Hulkkonen edustaa dj-kulttuurissa menestyvää mainstreamia.
    ”Huhtikuussa olin viikon Miamissa Winter Music Conferencissa, joka on iso houseen keskittyvä musiikkimessu. Se oli kontaktinluomismatka, koska mun vuoden -99 tavoite on laajentaa keikkailua muille mantereille”, Hulkkonen selvittää.
    Ennen jenkkimatkaa hän kiersi Ranskaa Pariisista käsin, mitä ennen keikkaa oli Wienissä. Hulkkonen työskentelee kausissa: kolmen kuukauden kiertuejaksossa on noin 10-15 keikkaa, sitä seuraavat kaksi kuukautta ovat studio-työtä, jonka jälkeen taas kiertueita.
    Omalla nimellään Hulkkonen levyttää ranskalaiselle F-Communicatioille. Yhtiö julkaisi brittiykköseksi nousseen Mr. Oizon Flatbeatin, joka soi Flat Eric Levi’s -mainoksessa. Hulkkosen single on F-Communicationin seuraava julkaisu.
    Suomalainen levyttää eri merkeille nimillä Steptime Orchestra, Jii ”da Pimpbot” HOO, JAWS, eli Just Another White Sucker, ja Bobby Forrester.
    ”Tuon kyllä ilmi kuka nimien takaa löytyy. Jos haluaa myydä paljon levyjä ja tehdä keikkoja, ei ole hirveästi varaa jäädä eri pseudonyymien taakse”, Hulkkonen sanoo.

Unelmabilekeikka:
Oulun Nallikarissa ulkoilma-rantabileet, joissa on lämmintä 30 astetta. Tottakai minä pää-dj:nä, ja sitä ennen Derrick Carter, Paul Trouble Anderson ja Masters at Work. 2 000 henkeä, ilmainen sisäänpääsy ja ilmainen baari koko illan. Kielletty alle 18-vuotiailta.

Unelmafani:
Kiinalaiset. Niitä on helvetin paljon, että jos ne kaikki ostaisi mun levyjä, mä olisin rikas.

Cool käsitteenä:
Tosi kylmä käsite. Cool on henkilö, jonka arvostusta kukaan ei kyseenalaista ja joka karismallaan hallitsee tilaa ja ihmisiä, joita kohtaa.

Jonathan Mander