Tapahtumat 27.11.-10.12.

T:Teksti:

28.-29.11. Kauniita koiria

Vuff! Tänä viikonloppuna palkitaan rotukoiria Voittaja 1998 -tittelillä. Tapahtumassa esiintyy myös pelastuskoirien haun maailmanmestaruuden voittanut dobermanni Geter Grand. Räyh! Lauantaina 28.11. arvostellaan paimenkoirat, terrierit, mäyräkoirat, ajokoirat, seisojat ja vinttikoirat. Huh! Sunnuntaina 29.11. syynätään pystykorvat, noutajat sekä suuret ja pienet seurakoirat. Murrur!

Voittaja -98 Messukeskuksessa,ohjelma alkaa molempina päivinä klo 9 ja loppuu noin klo 18. Liput 50 mk, molemmat päivät 70 mk.

9.12. Diskoteekki tulee taas

Se on täällä taas. Keskiviikkoiltojen ilo eli Dischotéque -klubi on palannut Bar Sodaan. Dj:nä ovat Pete ja Mokka, lisäksi erikoisvieraana funkkaava dj Åbo. 70-luvun jorausta koko rahalla.

Bar Soda, Annankatu 10, kello 22-03, sisäänpääsy 10 markkaa.

4.12. Aito Sydänten Akatemia

Mitä tapahtuu, kun yliopiston eri taideaineet yhtyvät suureksi laitokseksi? No, silloin tietenkin juhlitaan Sydänten Akatemia -bileiden merkeissä. Juhlinnan avaa tv-sarjan käsikirjoittaja Kirsti Manninen. Musiikista vastaavat funk-yhtye Polpot, tangopumppu Kosminen tango sekä sellokvartetti. Hemaisevien humanistityttö-jen ja kaunosieluisten esteetikkopoikien bileet ovat pikkujoulukauden must. Liput ennakkoon Portsun aulassa ti 1. 12. kello 12-15.

Sydänten Akatemia, 4. 12. kello 19-03. LKS:n tiloissa, Tehtaankatu 27-29 a 5 krs.

29.11. asti Kettupäivillä lyhytelokuvia

Kasoittain kotimaisia lyhytelokuvia, videoita ja dokkareita voi taas käydä katsastamassa Kettupäivillä. Perjantaina 27. 11. voi käydä tsekkaamassa esimerkiksi Rieku ja Raiku -lyhäreitä kello 22 ja kolmeminuuttisten elokuvien Portaat-kilpailusarjaa kello 18. Lauantaiaamun aloittaa Pia Tikan kehuttu Hiekkamorsian-leffa kello 10 ja 11.30 alkaen esitetään dokumenttirykelmä, johon kuuluu muun muassa Simo Rouhiaisen Reflecting Blue ja Mika Taanilan Futuro – tulevaisuuden olotila. Ohjelmaa on läpi koko viikonlopun.

Kettupäivät Kino K13:ssa, Kanavakatu 12, Katajanokka. Liput kuhunkin näytökseen maksavat 10 mk. Lippuja voi kysyä paitsi paikan päältä, numerosta 6220 3042

20.12. asti Valokuvia lapsista

Valokuvaaja Kari Pyykkönen on kuvannut kahta poikaansa erilaisissa tiloissa ja tilanteissa. Tuloksena on näyttely Lupaus. Lapset on irrotettu arjesta ja laitettu kuvaamaan yhteistä lapsuuden kokemusta.

Näyttelyhuono Klobben, Jääkärinkatu 3 A 3, avoinna ti-pe 11-17,
la-su 12-16. Vapaa pääsy.