Tapahtumat 4.9.-17.9. 1998

T:Teksti:

Keskiviikkoisin

Discotheque

Discotheque Seitkytluvun svengiä voi kokea Bar Sodan diskoteekki-klubilla keskiviikkoisin. Alkusyksyn ykkösklubin mausteina ovat antivalot, vanhat kaitafilmit ja groovy tanssimusiikki.

Bar Soda, 22-03, liput 10 markkaa

Maanantaisin ja sunnuntaisin

Opiskelijaelämää telkkarissa

MTV3:n Sydänten akatemia otti varaslähdön tv:n lukukaudelle jo elokuun lopussa. Opiskelijasarjojen syksy jatkuu TV2:n kahdeksanosaisella Kalapuikkokeitolla ja Nelosen Isänmaan toivoilla.

Sydänten akatemia maanantaisin, MTV3
Kalapuikkokeitto sunnuntaisin, TV2,
Isänmaan toivot, maanantaisin,Nelonen

4.-9. 9.

Foxy Brown

Foxy Brown Quentin TarantinonJackie Brownin esikuva on Jack Hillin Foxy Brown vuodelta -74. Leffa saa Suomen ensi-iltansa Kesäkino Engelissä. Black Poweria, soulia, seksiä ja svengaavaa väkivaltaa sekä Tarantinon kuningattareksi kruunaama Pam Grier nuorena.

Kesäkino Engel, kello 22, Liput 30 markkaa

10.9.

Yliopiston avajaiskarnevaalit

Avajaiskarnevaaleissa fuksit tutustuvat yliopistoon ja sen ympärillä pyöriviin järjestöihin. Vanhemmat opiskelijat taas pääsevät pällistelemään fukseja. Sopiva aloitus avajaispäivälle on dosentti Laura Kolben diaesitelmä Opiskelija – eliittiä?

Kello 10 yliopiston kirjaston Fabianian auditoriumissa, Yliopistonkatu 1, 3. krs.

12.9.

Roskakulttuuria Lepakossa

Discotheque Kulttileffa Plan 9 From Outer Space, Tuomari Nurmio, Eläkeläiset ja Toxic Avenger riehuvat Roskakulttuuria-tapahtumassa Lepakossa. Ilmaiset ja ikärajattomat bileet alkavat jo puolilta päivin ja jatkuvat aina kahteen yöllä.

Lepakko, Porkkalankatu 1

13.9.

Talo kuin ufo

Futoro-talo on Suomen coolein pop-antiikkituote. Ufon muotoisesta muovitalosta oli tulla maailmanlaajuinen menestystuote. Sen valmistuslisenssi oli myyty yli 50 maahan, kun öljykriisi nosti ratkaisevasti muovin hintaa. Rakennustaiteen museon näyttely on pieni ja vaatimaton. Lokakuussa valmistuu Mika Taanilan dokumentti futuro-taloista, joita on töröttänyt vuoristossa alppimajoina ja saksalaisen kerrostalon päällä pornoleffan lavasteena.

Futuro-näyttely Suomen rakennustaiteen museossa Kasarminkatu 24. ti-su 10-16.