Tapahtumat 18.9.-2.10. 1998

T:Teksti:

Keskiviikkoisin

Kokouksesta

Heti ovella kaksi viehättävää naista ja seremoniamestari Remu Aaltonen toivottivat tervetulleiksi. Tarjolla oli erilaisia taiteita: kirjallisuutta, musiikkia, tanssia sekä Tom ja Jerry -piirrettyjä.
Paikka vastaa Kaapelitehtaan sinisiä ja punaisia iltoja, paitsi että tarjonta on parempi. Tuhti sekoitus poppia ja avantgardea¦, ystävä kehui Vanhan ylioppilastalon Kokousklubin avajaisia.

Kokous-klubi Vanhalla ylioppilastalolla keskiviikkoisin kello 20.30-02, liput 30 markkaa.


24. 9.

Elokuva festivaaleista

Viime vuonna dokumenttiryhmä seurasi Rakkautta ja anarkiaa -festivaalien järjestelyjä ja kulkua kulissien takana. Tuore ja rytmikäs dokkari näyttää, mitä festarijärjestäjät tekevät ohjaajavieraiden kanssa veljeilyn ja juopottelun ohella. Ohjaajana Tiina Karjalainen, musiikista vastaa Duplo.

Rakkautta ja anarkiaa -elokuvafestivaali 18.-24.9.
Rakkautta ja anarkiaa -dokumentti torstaina 24.9. Kello 14.00 Kiasmassa.

26. 9.

Erektioklubista

Jälleen on se aika vuodesta, jolloin suomalaiset dancefunkin ystävät toivotetaan tervetulleiksi Eternal Erectionin isännöimälle the Erection Clubille Tavastialle. Ikuista erektiota vahvistaa Fabulettes-trio ja syksyn ensimmäisellä klubilla ovat vieraina Mike Monroe ja Dj. Njassa. Toisella kerralla Dj:nä on Bunuel ja vieraana Marjo Leinonen Balls-yhtyeestä.

The Erection Club III Tavastialla, Urho Kekkosenkatu 4-6, 26.9 ja 10.10. kello 23. Liput 50 markkaa.

Torstaisin alkaen 24.9

Homoluennoista

Homoseksuaalisuus suomalaisessa yhteiskunnassa – painopisteenä homo- ja biseksuaalien miesten kokemukset ja asema¦ on Suomen ensimmäinen homotutkimusta käsittelevä yliopistokurssi. Lesbokursseja on järjestetty 90-luvulla jo useita. Kurssilla käsitellään muun muassa miestenvälistä seksiä ja homoseksuaalisuuden historiaa.
    Poikkitieteellisen ja kaikille avoimen sarjan luennoitsijat ovat eri puolilta yliopistoa teologisesta kirjallisuus- ja oikeustieteelliseen. Luentosarjan järjestää Kristiina-instituutti yhdessä sosiologian ja sosiaalipolitiikan laitoksen kanssa.

Homotutkimusluennot Porthanian P654-luentosalissa 14.9.-10.12. klo 16-18. Vapaa pääsy.

27.9.

Lets Kioskista

Salarymanit, animet, elokuvaohjaajat ja hirviöt saavat kyytiä joka kuun viimeisenä sunnuntaina Lets Kiosk -klubilla. Kaupungin trendikkäimmän sushibaarin, Cafe Makin klubi tarjoaa koko japanilaisen popkulttuurin kirjon: musiikkia, elokuvia, tv-mainoksia, sarjakuvia, lehtiä sekä tietenkin maki-sushia.

Lets Kiosk -klubi, Cafe Maki, Annankatu 4, joka kuun viimeisenä sunnuntaina kello 19-02. Vapaa pääsy.