Kaikki tapahtumat 22.5.-3.9. 1998

T:Teksti:

30.-31.5.

En gardé!

Miekat viuhuvat Suomenlinnassa toukokuun viimeisenä viikonloppuna, kun Ylioppilasmiekkailijat järjestävät kansainvälisen Coupe de Nord -säiläkilpailusarjan Helsingin osakilpailun. Sarjoja on miehille, naisille ja joukkueille.
    Kilpailujen lisäksi yleisölle on tarjolla vauhdikkaita miekkailuesityksiä lauantaina ja sunnuntaina. Paikkana on näyttävä vastakunnostettu tenalji von Fersenin holvisali.

Coup de Nord -säiläkilpailun henkilökohtainen osuus alkaa lauantaina kello 10, finaali noin 15. Joukkuekilpailu alkaa sunnuntaina kello 11. Aikuisten sisäänpääsymaksu on 20 markkaa, opiskelijat ja lapset kympin.

Koko kesän

Matka idylliin

Fiskarsin käsityöläisyhteisö vetää puoleensa uusia jäseniä vuosi vuodelta. Tämä näkyy paikallisten käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden kesänäyttelyssä, joka vastikään on avattu idyllisessä Kuparipajassa. Vanhassa viljamakasiinissa on esillä koko kesän kansainvälinen keramiikkanäyttely. Fiskars sijaitsee päiväretken eli alle sadan kilometrin päässä Helsingistä länteen ja on päiväretken kohteena nautinto.

Fiskarsin kesänäyttelyt ovat avoinna päivittäin 11-18. Hinnat näyttelun mukaan.