Puolikuu: Tapahtumat ajalle 16.1.-29.1.1998

T:Teksti:

18.1.

Neljän bändin hulahulat
Bändi-illan nimi Holidays in Hawaii ei tarkoita tällä kertaa vuotuista kulttikiertuetta, joka vie kuusi bändiä samassa bussissa nollabudjetilla keikalle Tampereelle, Turkuun ja Helsinkiin. Nimen takana on uusi ohjelmatoimisto, joka tarjoaa vekkulin ja villin bändipaketin yhteiskeikan. Esiintymässä ovat Jolly Jumpers, Karkkiautomaatti, Circle ja Sweetheart. Bändien järjestystä ei paljasteta.

Tavastia, Urho Kekkosen katu 4-6.Soitto alkaa 22. Liput 40 markkaa.

20.1.

2000-luvun muoti jo nyt
Espoon-Vantaan ammattikorkean toisen vuosikurssin vaatesuunnittelun opiskelijat pukeutuvat hassusti. Välähdyksiä-näytöksessä viisitoista visionääriä vaatettaa vastaisen.

Tavastialla tämäkin, Urho Kekkosen katu 4-6. Näytös kello 19 ja 21. Liput 20 markkaa.

22.1.

Vääriä mielipiteitä, kiitos.
Jos luulit, että ihmiset eivät riitele vaan asiat, olet idiootti. Nuoren Voiman Liitto menee henkilökohtaisuuksiin Riitaillassa, joka alkaa Café Engelin takahuoneessa kello 18. Kaikki ärsyttävät älyköt tervemenoa. Toistensa suuhun huutajina mm. Putte Wilhelmsson, Outi Nyytäjä, Helena Sinervo ja Tuomas Nevanlinna.

Café Engel, Aleksanterinakatu 26. Vapaa pääsy.

8.2. asti

Viaporin sisar
Bastionien ystävät menevät Suomenlinnan lauttarannassa sijaitsevaan Rantakasarmiin, jossa esitellään toinen 250-vuotisjuhliaan viettävä linnoitus: Viaporin loviisalainen sisar Svartholma. Isosiskonsa varjoon jäänyt Svartholma ei ollut ehtinyt edes valmistua, kun venäläiset valloittivat sen 1808. Puoli vuosisataa myöhemmin engelsmannit räjäyttelivät sitä. 1960-luvulla alkaneet restaurointityöt valmistuvat täksi kesäksi.

HKL:n lautta Suokkiin lähtee Kauppatorilta aina puolelta. Auki ti-su kello 11-18, ma suljettu. Vapaa pääsy.