Tapahtumat ajalle 31.10.-14.11. 1997

T:Teksti:

27.10.-16.11.

The Skandinejvan SAUNA prodjekt.
    Mahdollisuus puhdistautumiseen Kaapelitehtaalla Peter Johanssonin näyttelyssä. Yhteisvuorot lauantaisin, sunnuntaisin ja maanantaisin, naiset tiistaisin ja torstaisin, miehet keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Tallberginkatu 1 C. Avoinna joka päivä kello 13-19. Liput 20 markkaa, sisältää pyyhkeen.

3.11.

Rakkautta ja seksiä hyvällä mielellä.
    Psykoterapeutti Jan-Erik Sundström esitelmöi siitä, kuinka pysyä herkkänä ja vapaana häpeästä suhteessa ja sängyssä.

Yliopiston päärakennus (Auditorio XII, Unioninkatu 34). Pääsy 30 markkaa.

30.10.-7.11.

ETNOSOI! 1997.
    Kymmenes maahanmuuttajien musiikin urbaani juhla. Juhlavuoden pääteemana maahanmuuttajamuusikot -”mamut”- meillä ja muissa pohjoismaissa. Lavalla muun muassa Simbi Ruotsista, Djembe Kan Ensemble Norjasta sekä Sa=co, Mike T. Saganor, Sakade Musica ja Nefes Suomesta.

Esitykset Vanhalla ylioppilastalolla ja Savoy-teatterissa. Ennakkoliput Lippupalvelusta ja Savoy-teatterista, 20-100 markkaa.
Http://www.eunet.fi/gmc/

7.11 – 7.

12 KOPIOKONEJUHLA. Omakustanteet ovat sarjakuvan yllätysmunia. Marraskuun 7. päivänä järjestetään klassisessa kahvila Melbassa Sörnäisten metroaseman kupeessa kuukauden jatkuvan sarjakuvanäyttelyn avajaiset. Illan ohjelmasta vastaavat Duplo! tanssiorkesteri Uranus ja G-Glitter. Ja erikoisvieraana on kopiokone, jolla voi kopioida itselleen sarjakuvaa.

Juhlat alkavat Melbassa kello 18.00. Vapaa pääsy.