Tapahtumat ajalle 3.10.-17.10.

T:Teksti:

2.10.-2.11.

Shop for basic needs.
Tero Puhan
perustarpeiden kauppaketju avaa ovensa Esplanadin lavalla lokakuun alussa. Teos kritisoi kerskakulutusta ja mainonna ytimen muodostavaa tarpeiden luomisen -mekanismia sekä jatkuvaa tuotteistamista. Puhan ironisessa putiikissa on kaupan purkitettua hiljaisuutta, nälkää ja tuoretta lihaa.

4.10.

Kinky bileet.
Lepakkoon voi astella pukeutuneena kinkysti ja Kinky Clubin jäseneksi liittyneenä. Koskaan ei ole liian myöhäistä kokeilla.
Lippujen hinnat 50/80 markkaa.

9.10.

Idiootti. Ryhmäteatterin ensi-ilta Fedor Dostojevskin tunnetusta tekstistä Esa Leskisen ohjaamana.
Pengerkatu 11 A. Esityksiä 18.12. asti, p. 718 622. Liput 60/90 markkaa.

10.10.

Thee Ultrabimboos.
Samana päivänä kuin NoDoubtin machoblondi Gwen sätkii karatepotkuja ilmaan Hartwall-Areenalla neljä paljon tiukempaa ja vetävämpää garagemuijaa luukuttaa Semifinaalissa. Thee Ultrabimboosin levynjulkaisukeikalla miehet tanssivat ihailusta nöyränä.
Urho Kekkosenkatu 6 kello 21. Liput 25 markkaa.

5.10 asti

“PURE ART”.
Purkkaperformanssi on pyhä toimitus, jossa pureskelemasi jenkki desinfioidaan huolellisesti ja muutetaan taideteokseksi. Pure arttia luo Galleria JangvassaTampereen sielukkain performanssitaiteilija Helinä Hukkataival. Vakavaa huumoria on myös Kirsti Tuokon käyttetyistä räteistä tehdyssä kirjahyllyssä.
Mannerheimintie 13. Avoinna ti-la klo 13-20, su klo 13-17.

11.10.

Vegaani- & luomuruokamessut.
Messujen yhteyteen rakennetaan kansalaisjärjestöjen esittäytymisareena, jossa erilaiset maailmaaparantavat järjestöt voivat esitellä toimintaansa. Esittely- ja myyntitoiminnan lisäksi messuille voi tulla kuuntelemaan luentoja ja musiikkia.
Rauhanasema, Veturitori. Avoinna kello 11-17, vapaa pääsy.

16.10.

Henri Broms.
Semiootikko, journalisti ja kirjailija vierailee Helsingin yliopistossa 70-vuotispäivänsä kunniaksi. Semioottiseen symposiumiin voi varata koko päivän.
Helsingin yliopiston pieni juhlasali (Fabianinkatu 33) kello 10-17.30.