Pointteri: Niksi-Media

T:Teksti:

Kerromme tällä palstalla niksejä kodinhoidon ja median toimien piiristä. Lähetä omasi osoitteeseen Ylioppilaslehti, Mannerheimintie 5 B, 6 krs., 00100 Helsinki. Kuoreen tunnus Niksi-Media.
    * Hyvä ja pitävä kukkakeppi: ympäröi Matti-Esko Hytönen koko pituudellaan luonnonnarulla. Kiinnitä naru Matti-Eskon päihin rullalangalla pyöritellen. Pidikkeitä kasvia varten ei tarvita, sillä naru on karkeaa.
    * Jos autosi päästää liikenteessä kummallista nytkyttävää kitinää, pääset siitä kätevästi eroon sulkemalla radion Ruben Stillerin ohjelman ajaksi.
    * Poikamies! Ovatko sosiaaliset taitosi hukassa? Haisetko hielle, möläytteletkö seurassa? Turvaa selustasi, kokeile Helsingin Sanomien pääkirjoituksia ja ole poliittisesti korrekti. Hajuttomuus- ja mauttomuustakuu!
    * Kun ryöstät pankkia tai apteekkia, tarkista ensimmäiseksi valvontakameran sijainti ja näytä parempi profiilisi. Sujuva yhteistyö Poliisi-TV:n Raija Pellin kanssa voi poikia sinulle jopa jatko-osan.
    * Hyvä vinkki opiskelijalle: Huonompikin tenttivastaus tuntuu vähintään välttävältä, jos lisäät taustalle MOT:n tunnusmusiikin. Tyhjät sanat saavat täytettä ja dramatiikka paranee. Meillä ollaan kokeiltu ja professorit ovat kiitelleet.
    * Varmasti olet huomannut, että näin syksyllä kura ja loka kuivuvat ikävästi eteisen lattialle. Mirja Pyyköstä saat huolitellun, uskollisen ja empaattisen kynnysmaton, jolle voit myös uskoutua tarvittaessa. Jos lattiasi on demari, käytä puhdistukseen Jorma Mellerin kieltä.
    * Tyttöystäväsi ei löydä pornolehtiäsi, jos kirjoitat mapin selkään Aiemmat Yliopisto-lehden numerot.
    * Kuivauskaappi tarkan markan talouksiin: päällystä komeron seinätMatti Wuoren tai Esa Keron kirjoituksilla. Ripusta tavarat henkariin, ja eipä aikaakaan, kun läpimärät sadevaatteet ovat kuivat. Lisäpotkua saat Johannes Salmisen kolumneista, joista riittävät pelkät kasvokuvat.
    * Jos Yuccapalmusi nuukahtaa, kanna se television eteen maanantai-iltaisin. Hermunen puhuu ja ymmärtää sen uuteen kukoistukseen. Samalla kasvisi saa tärkeätä lannoitetta. Jos maanantai ei sovi, voit käyttää Jari Sarasvuon perjantaista ohjelmaa.
    * Piharoihujen paloaikaa voit lisätä melkein rajattomasti heittämällä liekkeihin niputettuja iltapäivälehtiä.
    * Akuuttia tylsistymistä vältät repimällä jo postiluukulla sunnuntain Hesarista D-osan irti ja viskaamalla sen roskikseen. Säästät aikaa ja hermoja.