Puolikuu: Tapahtumat 26.4-9.5.1996

T:Teksti:

26. 4.

Isona opettajaksi aikovat ilmaisevat itseään ympäristöhenkisessä ilmaisutapahtumassa OKL:n tiloissa koko päivän ajan. Kuusi kasaan saatua esitystä sopivat ala-asteikäisille ja muille lastenmielisille.
     Kannunvalajat juhlivat 51. vuosijuhlaansa toukokuussa merellisissä tunnelmissa Helsingin Valkosaaressa. Jos pelkäät jääväsi rannalle, kysele jäljellä olevia lippuja numerosta 572 143 / Ekku Metsola.
     Mertsäylioppilaat bailaavat klo 20 alkaen Helsingin melontakeskuksessa (Rajasaarenpenger) Sibelius-puiston tuntumassa. Luvassa ainakin Syväaurausorkesteri -takavuosien metsanhoitoa ja rocken’rollia sekä Mastuboys – valsseja menneilta ajoilta. Liput 20 mk, sisältaa jo yhden kaljapullon.

27. 4.

Tyhjiä käsiä pääsee ihailemaan ilmaiseksi, kun opiskelevat karatekat taistelevat SM-kisoissa yliopiston hallintorakennuksessa klo 10 alkaen. Järjestänä on Helsingin yliopiston karateseura Honbu.
     Rauhanpiippu keräilee pesämunaa sinkorahastoon Miinankorjuujuhlissa Uudella klo 20 alkaen. Paikalla loistavia ja uusia live-kykyjä. Liput kympin, tuotto maamiinojen uhreille.

28.4.

Sydäntäsärkevää rakkautta ja röyhkeää hyväksikäyttöä Rosvo Roope musikaalissa. Tekijät lupaavat ironista revittelyä, mutta löytyykö sitä? Ainakin mahtipontisuutta voi ihmetellä viimeisessä näytöksessä Kaapelitehtaalla.

30.4.

Lärvi, lärvi, läl-läl-lää!!!
    Kannu tarjoaa boolia omilleen klo15 OLL:n salissa. Mantan lakituksen jälkeen työväen juhla jatkuu: Limes juhlii Ankassa, ESO nelosessa ja SavO OLL:n salissa sekä omissa tiloissaan. Hämiksellä on elävää musiikkia koko yön ja pohjalaiset örmyävät Bottan yläkerrassa.
     Haalarihumuun kyllästyneet voivat suunnata RSO:n vappukonserttiin Kaapelitehtaalle. Klo 19 alkaen lavalla ovat Aki Sirkesalo, Anu Hälvä, Camilla Nylund ja Raimo Laukka.

2.5.-25.5.

Etelä-Afrikan tumma syke -näyttely Vallilan kirjastossa (Päijänteentie 3). Tarjolla nykytaidetta mustista townshipeistä. Ma-to klo 10-20, pe klo 10-18 ja la klo 10-15.

4. 5.

Pyöräytä Latinalaisamerikkalaista kulttuurikarusellia Vanhalla! Ohjelmassa etnistä musiikkia, teatteria, tanssia, kansalaisjärjestöjä, luentoja, elo- ja valokuvia, lastenohjelmaa sekä lattariruokaa. HYY:n kehy-valiokunnan järjestämässä karusellissa voi rundata klo 11-18.

6. 5.

SYL:llä on huoli Suomen huomenesta. Häveneekö huoli, kun Mauno Koivisto luennoi Ostrobotnian juhlasalissa klo 18? Aiheena talouspoliittinen päätöksenteko.

8. 5.

Vain nopeimmille ja palveluhenkisimmille: Ylkkärin ilmaisnäytös Kino Engelissä klo 15. Ohjelmassa Clerks- tiskirotat.

9.5.

Akateeminen Wartti Senaatintorilla. Kello 11 Älä potki somalia – potki somalin kanssa-seminaari rautatientorin teltassa. Mukana riehuu joukko sambaajia ja Punatähdet. Billy Carson ampuu klo 18 suvaitsevaisen juoksun lähtölaukauksen. Warttijatkot Vanhalla (Pauli Hanhiniemi ja Perunateatteri), Tavastialla (Ultrabra) ja KY:llä (Neon 2). Liput 30mk, tilaukset p.490 688, Jari Hintsa / OLL.