Tapahtumat 1.3.-14.3.

T:Teksti:

1. 3.

Keskisormet aloilleen ja haistattelut historiaan. Tänään nähdään Kellariteatterin Haista makeata ehkä viimeistä kertaa. Kaikki on niin kammottavaa, ettei voi kuin nauraa ja soittaa lippuvaraus numerosta 135 2851. Luvassa valikoima lajeja, ihmisiä ja tyylejä. Tämän perjantain pirtelö ei paljon maksa: liput 40/25 mk.

1.-3. 3.

“Kaikille kuntoilusta ja urheilullisesta eläväntavasta kiinnostuneille” on tarjolla kolme messukeskushallillista viboja. Sportexpo -96 -messuilla esitemössöön ja muihin houkutuksiin kyllästyneet kokeilevat rajojaan vesialtaassa, sisäkiipeilyseinällä, keilaradalla sekä tenniskentällä.

5. 3.

TEEJIIIIII!!!!!!!!. Heinäkuussa armeijan harmaisiin astuneet ovat vapaalla jalalla. Naiset varuillanne, nämä varushenkilöt ovat vielä kaikki miehiä.

7. 3.

SINÄ. Juuri sinä, joka luet tätä. Suomen ikimetsät on tuhottu, jotta sinä saisit lukea tätä. Helsingin katulapset pelkäävät öisin kylmässä, mutta sinä vain suunnittelet teatterikäyntejäsi. Kun pientä koululaista kiusataan puistossa, sinä luet ylikansallista Ylioppilaslehteä. Et voi jakaa syyllisyyttä tai paeta sen taakse, että Helsingin Kaupunginteatterin yhteistyöprojekti teatterikorkeakoululaisten kanssa saa tänään ensi-iltansa. Valkoinen ikoni klo 19.30. Kohderyhmänä syylliset.

8.-9.3.

Piikillä perhonen olkapäähän tai pääkallo rintojen väliin. Mustia lohikäärmeitä säärien sisäpinnoille ja omaperäisesti ruusu nilkkaan. Tattoo-messuilla Vanhalla kohtaavat hihattomissa paidoissa kulkevat tatskasankarit ja murrosiän kuohuissa itsensä kuvioineet typykät. Harmi, kun on talvi ja lapaluussa komeileva trendikäs skorpioni ei näy.

10.3.

Pinseri-, snautseri- ja molossityyppiset koirat sekä sveitsiläiset karjakoirat, pystykorvat ja alkukantaiset tyypit, ylösajavat- ja vesikoirat sekä noutajat, seura- ja kääpiökoirat! Nyt pää viidentenä jalkana ja häntä sojossa Messukeskukseen Suomen Kennelliiton Voittaja 1996 -näyttelyyn. Jaossa mm. Vuoden Tottelevaisuus-Luppaus palkinto. HAU!

10. 3.

Tanssimalla Mozartin hengessä Kaapelitehtaalle näkee tanssija-koreografi Sanna Kekäläisen aikamme väkivaltaa, sotia ja julmuuksia käsittelevän Requiem-tanssiteoksen ensi-illan tänään klo 20. Lippuvaraukset p. 694 4948.

12. 3.

Töllön ääreen ja äkkiä. Kotimaisen kirjallisuuden professori Auli Viikarin virkaanastujaisluento esitetään PTV:llä tiistai-illan päätteeksi noin klo 23.30. Kansakunnan kirjoittamisesta kiinnostuneiden kannattaa valvoa.

13.3.

Tänään mennään kolmen koon kautta kotiin. Kannut kaatuilevat Kannunvalajien keskustelevassa keskiviikkoklubissa Vanhalla klo 19. Johtaja Veli Sundbäck alustaa Euroopan laajuisesta aiheesta. Saa kuunnella, kannattaa, kiroilla, keskustella, kauhistella tai kahvia.