Tutut jylläsivät järjestölehtikisassa

T:Teksti:

Vanhat tutut lehdet jylläsivät ylioppilaskunnan järjestämässä järjestölehtikilpailussa tänäkin vuonna: voittajaksi julistettiin viime vuoden ykkönen Tutkain, ja kärkijoukosta löytyi muitakin aiemmin palkittuja lehtiä.
    Kannunvalajien Tutkain -lehteä raati kehui taitoltaan silmiä hiveleväksi – joskin alkuvuodesta luettavuus kärsi liiastakin kikkailusta. Lehden valokuvissa on voimaa ja aiheissa yhteiskunta, opiskelu ja elämä muodostavat hyvän cocktailin.
    Toiselle sijalle ylsi lääketieteen kandidaattiseuran Medisiinari, josta löytyy maallikollekin mielenkiintoista luettavaa. Kolmannesta sijasta käytiin tiukka taisto: pronssisija jaettiin viestinnän lukijoiden Groteskin ja poliittisen historian opiskelijoiden Poleemin välillä. Kunniamaininta myönnettiin Savolaisen osakunnan Susj-lehdelle, jonka kuvittaja sai raadilta huikean arvosanan.
    Kilpailuun osallistui 24 lehteä. Tuomaristossa olivat HYY:n tiedottaja Kirsi Kuronen, koulutuspoliittinen sihteeri Marko Tervaportti, juhla- ja ohjelmavaliokunnan puheenjohtaja Satu Huhtamäki ja Ylkkärin toimitussihteeri Nina Korhonen.