Tekno myytävänä

T:Teksti:

Viimeistään tulevana viikonloppuna ei pitäisi olla kenellekään epäselvää, että tekno on saavuttanut gigalomaanisen showbisneksen mittasuhteet myös Suomessa. Vanhalla lauantaina järjestettävä Weekender – a great mission on tähänastisista teknotapahtumista kaikkien aikojen suurin maassamme.
    Weekender pakkaa Vanhan ehkä liiankin täyteen “reivereitä”, ja juuri samasta syystä todelliset reiveri-veteraanit ovat alkaneet välttää äärikaupallisia akteja. Helsingin skenen puritaanisin siipi haluaa aitoa tanssia ilman kymmenen tuhansien markkojen mainoskampanjoiden paikalle eksyttämiä, ilman monikansallisten elektroniikkajättien CD-i pelihuoneita.
    Samaan henkeen voisi ihmetellä, mitä teknoa on halulla liikutella itseään Weekenderissä livenä esiintyvän Real to Realin tahtiin, mutta toisaalta Weekender heittää peliin käsittämättömän tasokkaan kattauksen planeettamme teknometropoleista kuten Berliini, Lontoo ja Amsterdam.
    Joten mikäli hikisessä tungoksessa mahtuu tanssimaan, voi nauttia loistavasta line-upista: Mijk van Dijk, Jaydee, Cherrymoon Trax, Josh Wink, Misjah, Groovehead, Alex Stephenson, Choci…
    Neljästä tanssiareenasta suurin “Mother Earth” 40 kilowatin äänentoistolla ja liikkuvalla metallirakenteella. Emäntänä paikalla VJ Simone MTV partyzonelta, tapahtuma livenä Kiss FM -radioasemalta, ja ennakkolipulla ilmaiseksi sisään re- ja afterbailuihin KY Exitiin perjantaina ja sunnuntaina.

(Weekender – a great mission Vanhalla lauantaina 4.11., liput 145 mk)

Sami Hyrskylahti