Älä jää presidentiksi!

T:Teksti:

Kaikkihan tietävät, että Erottajalle ei oikeasti voi rakentaa tuhannella markalla hotellia tai että Merikadulla tontin vuokra on ronskimpi kuin pari sataa. Monopoli saattaakin elää vielä menneitä vuosikymmeniä, mutta joitakin klassikkopelejä on jo ehditty päivittää nykyajan käyttäjiä varten. Tästä esimerkkinä ovat Kansan Uutisten Viikkolehden ideoimat Hullunkuriset perheet -kortit.
    Näissä korteissa menneen maailman ydinperheet on korvattu uusilla. Kerättäviä klaaneja ovat mm. media, ay-liike, häiriköt, valtapuolueet ja älymystö. Timo Mäkelän mainiosti kuvittamat kortit mahdollistavat kaksi peliä: Hullunkurisen Suomen ja Mara-pelin. Edellinen toimii esikuvansa säännöillä, jotka selvitetään mukana tulevissa ohjeissa turhankin viitteellisesti. Jälkimmäisessä on tavoitteena kerätä pareja ja välttää Mara-korttia viimeiseen asti. Hävinnyttä, jolle kortti lopulta jää, saa kutsua seuraavan kierroksen ajan presidentiksi.
    Ylioppilaslehden raati suosittelee ajanvietteeksi sekä kosteina että kuivina iltoina.

Miska Rantanen