Meidän Lasselle hyvät hautajaiset

T:Teksti:

Lasse Lehtisen Anteeksi kuinka? -ohjelman ystävät jäävät tästä lähtien ilman viikottaista femakko-homo-somali-vitsipakettiaan. Ohjelma jää tauolle, jonka aikana voi vain muistella Lassen hurtteja helmiä tyyliin: “Onko naiselle mitään hyötyä kieroista silmistä?” -“On joo, näkee samalla kertaa kuka on päällä ja kuka on seuraavana vuorossa!” tai “Miksi somaleilla on valkoiset hanskat elokuvissa?” -“Ettei ne lakua mutustellessaan syö vahingossa sormiaan!”
    Vuoden viimeisestä ohjelmasta Lasse teki kliimaksin ja kutsui studioon kaverinsa Timo T. A. Mikkosen ja Aarno “Loka” Laitisen. Kuinka moni televisiomasokisti nauhotti ohjelman katsoakseen sen yhä uudelleen?
    Jussi Karjalainen
kirjoitti Hesarissa: “Lassen sympaattinen kopio-ohjelma hyväksytään pohjalta: tää on meidän Lasse.” Ne, jotka kuitenkin toivovat meidän Lasselle hyviä hautajaisia, tulevat pettymään. Huumoritykki nousee kuopastaan jo ensi keväänä.

Miira Lähteenmäki