Edustajistovaalit lähenevät

T:Teksti:

Opiskelijat valitsevat jälleen kellokkaansa Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan edustajistoon 7. ja 8. marraskuuta. Äänestyspaikkoina ovat Vanha ylioppilastalo, Domus Academica, yliopiston päärakennus, Porthania sekä joukko yliopiston laitoksia kuten Viikin laitokset (A-rakennus), eläinlääketieteellinen tiedekunta, Kouvolan kääntäjänkoulutuslaitos sekä Vaasan yliopisto. Äänestysaika on kello 10-19.
    Ennakkoäänestys järjestetään 31. lokakuuta sekä 1. marraskuuta kello 10-18 Porthaniassa. Äänioikeus on yliopistoon läsnäolevaksi kirjoittautuneilla ylioppilaskunnan jäsenillä. Äänioikeus todetaan opintokirjasta tai valokuvalla ja henkilötunnuksella varustetusta henkilöllisyystodistuksesta.
    Vaalilautakuntiin palkataan toimitsijoiksi satakunta HYY:n läsnäolevaksi kirjoittautunutta jäsentä. Vaaleissa ehdokkaana oleminen ei ole este. Palkkio on 25 markkaa/tunti ja lounas. Ilmoittautumiset HYY:n toimistoon Merja Toivoselle p. 1311 4213, Mannerheimintie 5 A, 2. krs, 00100 Helsinki.