Puolikuu

T:Teksti:

8.9. Rehtori Risto Ihamuotila ja kaupunginjohtaja Kari Rahkamo joutuvat ruumiilliseen työhön. Yliopiston päärakennuksen seinään vasaroidaan uusi kyltti: “Yliopistonkatu”. Henkisen puolen elämyksiä on tarjolla Lepakossa, Suomen paskin bändi -kilpailun finaali käydään klo 20-02, liput 20 markkaa.
9.9.
Särje sydämesi joskus jonkun muun kuin itsesi takia. Katharsis KOM-teatterin tapaan on Elefanttimies klo 19. Neljä esitystä myös seuraavalla viikolla.
11.9.
Syysmasennus sataa asfalttiin kaikista karnevaaleista huolimatta. Kastuneille ja muille alle jääneille: Nyytin tukikeskus auttaa jälleen maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 16-20. Puh. 492 006. Sää suosii myös syyllisyyttä: juhlimme yliopiston avajaisten lisäksi sotasyyllisyyslain 50-vuotispäivää.
12.-13.9.
Rasva palaa Porthanian fuksiaerobicissa klo 16-17 ja 17-18.
12-17.9.
Kaipaatko apua kylpyhuoneesi kaakeleiden valinnassa? Habitare 95 esittelee kodin huonekalut ja materiaalit. Helsingin Messukeskus, liput 50 markkaa.
14.9.
Pidätte takuulla Brahmsista. Helsingin kaupunginorkesterin 113. kausi. Syksyn sinfoniasarja Finlandiatalossa alkaa klo 19 Brahmsilla ja Mahlerilla.
15.-17.9.
Suomen Puolustusvoimat esittää: Jääkäriprikaatin järjestää reserviläisten kalottitapahtuman Sodankylässä. Lisätietoja puhelinnumerosta 9693-685 001.
16.9.
Kesän festarit ovat auttamatta ohi, mutta vellovia ihmismassoja ei tarvitse jäädä kotiin ikävöimään. Mm. 22-Pistepirkko, Sir Elwoodin Hiljaiset Värit, Juliet Jonesin Sydän, Tarharyhmä ja M. A. Numminen esiintyvät suurkonsertissa Helsingin stadionilla. Nuorisotyötä tuetaan kotimaisten bändien voimin. Liput 40 markkaa.
18.9.
Jos jumalainen Kamelianainen alias Anna Karenina alias Greta Garbo eläisi, hän riutuisi rakkauteen 90 vuoden arvokkaassa iässä. Onnittelut.