Tule töihin Ylioppilaslehteen! Etsimme kahta toimitussihteeriä ja AD:ta – hae 30.6. mennessä

Toimitussihteerien työ on kokopäiväinen, AD:n puolipäiväinen. Tehtävät ovat määräaikaisia: työt alkavat elokuussa 2022 ja päättyvät keväällä 2024.

T:Teksti:

Ylioppilaslehti hakee kahta

TOIMITUSSIHTEERIÄ määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 1.8.2022–15.5.2024.

Haluatko tehdä omaehtoista journalismia ainutlaatuisessa ja arvostetussa työpaikassa? Hae Ylioppilaslehden toimitussihteeriksi!

Toimitussihteerinä ideoit, kirjoitat ja editoit juttuja painettuun Ylioppilaslehteen sekä Ylioppilaslehden verkkoon ja someen. Odotamme kokemusta feature-journalismista, hyvää suomen kielen taitoa ja kekseliäisyyttä. Sinulla on ideoita ja näkemystä, mutta hoidat luotettavasti ja ammattitaitoisesti myös nopeat uutisjutut ja pienemmät rutiinihommat. Olet kiinnostunut yhteiskunnasta ja pidät arvossa korkeita journalistisia standardeja. Pääset työssäsi myös osallistumaan Ylioppilaslehden printin, verkon ja sosiaalisen median kehittämiseen. Eduksi katsotaan uusien verkkokerronnan muotojen hallitseminen ja kiinnostus niiden kokeilemiseen. 

Tehtävän palkkaus on SJL:n lehdistön työehtosopimuksen palkkaluokan IIb mukainen. Tehtävä on kokopäiväinen (37,5 tuntia viikossa).

Jätä vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja enintään viisi julkaistua juttunäytettä 30.6.2022 kello 23.59 mennessä sähköpostiosoitteeseen adile.sevimli@ylioppilaslehti.fi. Älä liitä isoja tiedostoja suoraan sähköpostin liitteeksi, ettei se mene tukkoon. Otsikoi viestisi selkeästi, esimerkiksi HAKEMUS: Ylioppilaslehden toimitussihteeri. 

***

Ylioppilaslehti hakee 

ART DIRECTORIA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2020–15.5.2024.

AD suunnittelee Ylioppilaslehden uuden ulkoasun ja vastaa sen toteutuksesta printissä ja verkossa. Odotamme kokemusta aikakauslehtien ja verkkomedioiden tekemisestä sekä monipuolista osaamista ja vahvaa näkemystä visuaalisesta journalismista. Katsomme eduksi verkkokerrontaan liittyvät ideat ja taidot. Toivomme sinulta virkistävää ja yllättävää luovaa otetta, yhteistyö- sekä aikataulutustaitoja ja intoa työskennellä osana tiimiämme.

Tehtävän palkkaus on SJL:n lehdistön työehtosopimuksen palkkaluokan IIIa mukainen. Tehtävä on puolipäiväinen (18,75 tuntia viikossa).

Jätä hakemuksesi portfolioineen ja ansioluetteloineen torstaihin 30.6. kello 23.59 mennessä sähköpostiosoitteeseen adile.sevimli@ylioppilaslehti.fi. Älä liitä isoja tiedostoja suoraan sähköpostiin, ettei se mene tukkoon. Otsikoi viestisi selkeästi, esimerkiksi HAKEMUS: Ylioppilaslehden art director

***

Tarjoamme sekä toimitussihteereille että art directorille innostavia tehtäviä, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan, työtilat Helsingin Kampissa sekä mahdollisuuden etätyöhön, laajat työterveyden palvelut, tilaisuuden kehittyä ammatissaan sekä ikimuistoiset kaksi vuotta tiiviisti työskentelevässä toimituksessa. Kaikkien tehtävien palkkaus ja työehdot ovat Suomen Journalistiliiton lehdistön työehtosopimuksen mukaisia.

Ylioppilaslehti on suomalaisen mediakentän ainutlaatuinen instituutio, joka on ihastuttanut ja ravistellut lukijoitaan jo yli 100 vuotta. Se kertoo nuorten aikuisten elämään vaikuttavista kulttuurin ja yhteiskunnan ilmiöistä tuoreella otteella. Lehteä julkaisee Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama Ylioppilaslehden Kustannus Oy.

Lisätietoja kaikista tehtävistä antaa Ylioppilaslehden päätoimittajana aloittava Adile Sevimli, 0405454008.